Stefan Maljkovic

Titel: Technical Sales
Telefonnummer: +46 723 21 71 78
Mailadress: Stefan.maljkovic@glenair.se 
Arbetat på Glenair sedan: Nov 2021

Vad är din roll på Glenair?
Att hjälpa våra kunder att lösa sina utmaningar med hjälp av Glenairs produkter och expertis inom förbindningsteknik.

Hur gick det till när du valde Glenair som arbetsgivare?
Jag har haft ögonen på Glenair under en tid då det är ett spännande bolag inom en intressant bransch. Sedan fastnade jag för rollen som teknisk säljare och redan efter första mötet kändes det självklart att ta mig an denna roll.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste är att komma i kontakt med många olika kunder inom flera spännande branscher och att tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål. Att utveckla och skräddarsy lösningar efter kundens unika behov.

Beskriv något som gör dig stolt över Glenair:
Den stöttande kulturen inom bolaget samt viljan att ligga i framkant med nya högkvalitativa produkter gör att vi alltid är redo att möta kunders komplexa behov.

Vad gör dig glad på jobbet?
Mina trevliga kollegor och nöjda kunder!

Vad gör du när du inte arbetar?
Umgås med min sambo/familj/vänner som jag gärna utmanar i en tennis-/paddelmatch eller någon annan aktivitet. Jag konsumerar en hel del sport på TVn och tycker om att röra på mig!

Kort fakta om dig:
Jag är född och uppvuxen i Linköping, mellanlandade i Örebro pga. studier innan jag hamnade i Stockholm där jag nu bott i ca 5 år.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan