Välkommen till Glenair Nordic

Glenair är ett växande företag inom förbindningsteknik.  Vi behöver alltid kompetenta människor inom Sälj och Application Engineering. 

Vi arbetar i moderna och ljusa kontorslokaler i Solna med utsikt över Hagaparken och vackra Brunnsviken. På Gustav III:s Boulevard 42 nio våningar upp, ligger Glenairs nordiska huvudkontor. I huset finns det gym, konferenslokaler, restaurang och garage. Samtliga arbetsplatser vetter mot den vackra Brunnsviken. Vårt kontor har ett perfekt läge med närhet till allt, 10 minuters gångväg till pendeltåget, Hagaparken rakt över vägen och i närområdet finner du flera lunchrestauranger och all den närservice du kan tänkas behöva. Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Sveriges nationalarena Friends Arena ligger på gångavstånd.

Om du har vägarna förbi, titta in hos oss på en fika!   

Lediga tjänster

Key Account Manager, placering Stockholm alt Göteborg

Arbetar du som teknisk AM eller KAM idag och vill arbeta som Key Account Manager för stora företagsgrupper i Norge?

Som KAM ansvarar du för nyckelkunder/ företagsgrupper i Norge. Kunderna som du ansvarar för har flera divisioner och inriktningar inom försvarsindustrin eller subsea. Glenair finns representerade inom samtliga av dessa divisioner och lösningarna är specificerade på vissa plattformar men dock inte alla. Huvuduppgiften är därför att utveckla nya affärer och förvalta företagsgrupperna på kort och lång sikt. Mer specifikt innebär tjänsten att:

 • Förhandla och upprätta avtal.
 • Dokumentera i företagets CRM- och affärssystem AX.
 • Planera och organisera seminarier, minimässor eller tekniska möten.
 • Leda arbetet med ny specificering av tekniska lösningar tillsammans med Glenairs säljingenjör och experterna på företagets fabriker.
 • Hitta nya design-in plattformar.

Som KAM samarbetar du med experter från företagets fabriker i USA, Italien, UK och Tyskland. Lokalt arbetar du i team tillsammans med kundansvarig på kundservice och teknisk säljingenjör. Resor ingår i tjänsten. Vem söker vi I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en stor social förmåga, är affärsmannamässig och förstår partnerskapet med kunden. Du har tidigare arbetat som AM/KAM i en likvärdig miljö med design in plattformar med goda resultat. Dvs. arbetat i samma bransch eller med produkter som innehåller teknik såsom exempelvis kablage, kontaktdon, elektromekanik, fiberoptik, ”photonics” eller ”interconnection technology”. Vidare ser vi att du har god förhandlingsvana och ett stort teknisk intresse och förståelse. Du talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon 072 – 325 66 96 alternativt Fredrik Hellström på Reperio Search på telefon 073 – 540 03 31.

Läs mer och ANSÖK HÄR

Vi har inga andra tjänster lediga just nu.

Är du nyfiken på Glenair, skicka gärna in en intresseanmälan. 

  Bifoga ditt CV
  Filtyp: .pdf .doc .docx
  Max stl: 3MB

  * Obligatoriskt

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela Norden, våra kunder består av både stora och små företag.

  Ladda ner vår app


  USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan