Välkommen till Glenair Nordic

Glenair är ett växande företag inom förbindningsteknik.  Vi behöver alltid kompetenta människor inom Sälj och Application Engineering. 

Vi arbetar i moderna och ljusa kontorslokaler i Solna med utsikt över Hagaparken och vackra Brunnsviken. På Gustav III:s Boulevard 42 nio våningar upp, ligger Glenairs nordiska huvudkontor. I huset finns det gym, konferenslokaler, restaurang och garage. Samtliga arbetsplatser vetter mot den vackra Brunnsviken. Vårt kontor har ett perfekt läge med närhet till allt, 10 minuters gångväg till pendeltåget, Hagaparken rakt över vägen och i närområdet finner du flera lunchrestauranger och all den närservice du kan tänkas behöva. Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Sveriges nationalarena Friends Arena ligger på gångavstånd.

Om du har vägarna förbi, titta in hos oss på en fika!   

 

Lediga tjänster

KEY ACCOUNT MANAGER

Arbetar du med teknisk försäljning idag och vill arbeta som Key Account Manager för en stor företagsgrupp i Norge och deras samarbetspartners, då ska du se hit!Och har du ett genuint intresse för att utveckla affären och vill arbeta i ett av världens ledande företag som är specialiserade på förbindningsteknik i kritiska applikationer såsom flygelektronik, soldatutrustning och satelliter då kan det här vara rollen för dig. Som KAM hos Glenair kommer du till ett stabilt företag där du kommer få vara med på en spännande tillväxtresa. Dessutom arbetar du med ödmjuka och kompetenta kollegor både i Sverige och globalt. Som KAM ansvarar du för en stor nyckelkund/företagsgrupp i Norge och dess samarbetspartners. Kunden som du ansvarar för har flera divisioner och inriktningar inom försvarsindustrin. Glenair finns representerade inom samtliga av dessa divisioner och lösningarna är specificerade på flera plattformar men dock inte alla. Huvuduppgiften är därför att utveckla nya affärer och förvalta företagsgruppen på kort och lång sikt.

Mer specifikt innebär tjänsten att:
* Förhandla och upprätta avtal.
* Planera och organisera seminarier, minimässor eller tekniska möten.
* Leda arbetet med ny specificering av tekniska lösningar tillsammans med Glenairs säljingenjör och experterna på företagets fabriker.
* Hitta nya design in plattformar.
* Dokumentera i företagets CRM- och affärssystem AX.

Du kommer arbeta med experter från företagets fabriker i USA, Italien, UK och Tyskland. Lokalt arbetar du i team tillsammans med kundansvarig på kundservice och teknisk säljingenjör. Resor ingår i tjänsten. Vem söker vi I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en stor social förmåga, är affärsmannamässig och förstår partnerskapet med kunden. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som AM/KAM i likvärdig miljö i minst 3 år och med dokumenterade goda resultat. Vidare ser vi att du har förhandlingsvana och en teknisk förståelse och intresse. Du talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. Tjänsten är placerad i Göteborg eller Stockholm.

I denna rekrytering tar vi hjälp av Reperio Search. Sök här och läs mer

Är du inte intresserad av just denna tjänst men är nyfiken på Glenair, skicka gärna in en intresseanmälan. 

Bifoga ditt CV
Filtyp: .pdf .doc .docx
Max stl: 3MB

* Obligatoriskt

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela Norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan