Välkommen till Glenair Nordic

Glenair är ett växande företag inom förbindningsteknik.  Vi behöver alltid kompetenta människor inom Sälj och Application Engineering. 

Vi arbetar i moderna och ljusa kontorslokaler i Solna med utsikt över Hagaparken och vackra Brunnsviken. På Gustav III:s Boulevard 42 nio våningar upp, ligger Glenairs nordiska huvudkontor. I huset finns det gym, konferenslokaler, restaurang och garage. Samtliga arbetsplatser vetter mot den vackra Brunnsviken. Vårt kontor har ett perfekt läge med närhet till allt, 10 minuters gångväg till pendeltåget, Hagaparken rakt över vägen och i närområdet finner du flera lunchrestauranger och all den närservice du kan tänkas behöva. Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Sveriges nationalarena Friends Arena ligger på gångavstånd.

Om du har vägarna förbi, titta in hos oss på en fika!   

Lediga tjänster

  Nordisk försäljningschef 

  Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö.

  Vi söker nu en försäljningschef som ska vägleda och utveckla arbetet inom vår säljavdelning, som idag består av 7 försäljningsingenjörer. Du blir en nyckelperson i vår nordiska organisation där du rapporterar till lokal landschef samt samverkar med andra delar av bolaget globalt, bland annat inom produktledning och affärsutveckling på våra fabriker. Din påverkansgrad är hög och du får en stor inverkan på hur vi omvandlar strategier till handlingsplaner och aktiviteter. Genom ditt dagliga ledarskap och hunger på tillväxt säkerställer du att vi arbetar på bästa sätt för att nå våra tillväxtmål och möta framtida utmaningar.

  Du själv har en teknisk och/eller kommersiell utbildning på högskolenivå eller motsvarande i kombination med en gedigen erfarenhet av såväl komplex teknisk försäljning som ledarskap med dokumenterat goda resultat. Du är ödmjuk, målmedveten och hungrig på något nytt och har lätt för att anpassa dig i nya situationer samtidigt som du brinner för ledarskap och goda kund och medarbetarrelationer. Utmärkta kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift, är en förutsättning. Du har en social situation som tillåter tjänsteresor i samband med kundbesök, fabriksbesök och mässor.

  Vi erbjuder en plats i ett väl sammansvetsat team där försäljningssiffrorna pekar uppåt. Vi erbjuder en miljö som är både tekniskt och kommersiellt komplex och vår företagskultur präglas av prestigelöshet samt en pragmatisk och lösningsorienterad framåtanda. Vi eftersträvar en platt organisation med snabba beslutsvägar där fokus är på personal, kund och teknik med minimerad administration och rapportering. Vi har goda anställningsvillkor och finns i moderna och ljusa lokaler med närhet till all infrastruktur man kan tänkas behöva.

  Din ansökan skickar du, märkt ”Glenair” till: peter.ternebring@confideraurval.se

  Vill du veta mer? Kontakta Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89.

   Bifoga ditt CV

   Filtyp: .pdf .doc .docx
   Max stl: 3MB

   * Obligatoriskt

   Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

   Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

   Ladda ner vår app


   USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan