Nya QwikConnect juli 2021

Vår senaste utgåva av QwikConnect är här Lightweight+Rugged Aviation-Grade Air Taxi Interconnect

Läs om utvecklingen inom Air Taxi.

Läs också om flyghistoriens utveckling. 1917 presenterade Glen Curtiss, ”den flygande bilens fader”,  Curtiss Autoplane – en T-Fordliknande kaross med fyra hjul som tog några skutt på landningsbanan.

Fortsätt läsa

Produktseminarier i miniformat-släpps varje vecka

Nya produktvideos inom förbindningsteknik släpps varje vecka ända fram till och med maj. Varje seminarium är högst tio minuter långt och presenterar den viktigaste förbidningstekniken. Miniseminarier läggs upp varje vecka och du väljer själv när du vill se dem. Se nedan för ämnen och när de finns tillgängliga.

Fortsätt läsa

Över 50 års erfarenhet av rymdkablage

Glenairs historia av innovativ förbindningsteknik i bemannade rymdfärjor började redan med designen och tillverkningen av den gyllene navelsträngskabeln som användes av befälhavare Ed White i den första amerikanska rymdpromenaden 1965.

Fortsätt läsa

Serie webseminarier ända fram till och med januari

C4ISHåll dig uppdaterad med det senaste inom förbindningsteknik och kontaktdon för krävande miljöer.  Nu sänder vi en serie med webseminarie ändra fram till och med januari.  Vi kör varje onsdag kl.15-16 eller om det passar bättre, även kl.17-18. Seminarierna är kostnadsfria och när du anmäler dig får du en länk till semiariet. Se nedan för datum.

Fortsätt läsa

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela Norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan