Skip to main content

Henrik Gillzzaoui

Titel: Finacial Coodinator
Telefonnummer: +46 8 50 55 00 00
Mailadress: henrik.gillzzaoui@glenair.se 
Arbetat på Glenair sedan: Jan 2023

Vad är din roll på Glenair?
Min roll heter Financial coordinator och innebär att jag har ansvar för kund- och leverantörsreskontra, bokföra in- och utbetalningar, fakturering och avstämningar. Alla finansiella transaktioner i bolaget kan man säga. Dessutom har jag hand om Compliance för Glenair Nordic så att våra kunder kan vara trygga med att de får all dokumentation de behöver från oss och från alla våra fabriker.

Hur gick det till när du valde Glenair som arbetsgivare?
För mig en lagom stor och internationell organisation som växer och där personalen verkade ha väldigt roligt. Här får jag arbeta med allt det jag tycker är spännande och väldigt lärorikt.

Vad är roligast med ditt jobb?
Därmed så tycker jag att det är roligt när det händer mycket. Även då många arbetsuppgifter har väldigt fasta rutiner så blir hanteringen väldigt individuell och omväxlande dag för dag.

Beskriv något som gör dig stolt över Glenair:
Alla otroligt varma och hjälpsamma kollegor.

Vad gör dig glad på jobbet?
När kaffet är varmt, solen skiner och det är högt tempo på kontoret.

Vad gör du när du inte arbetar?
Försöker hinna med konserter, äta god mat och leka med mina barn. Den mesta tiden går åt till att skjutsa runt barn till olika träningar men försöker komma ut och jogga så ofta jag hinner.

Kort fakta om dig:
Jag är uppväxt på Ekerö utanför Stockholm. Musikälskare som spelat i många olika typer av band och turnerat. Jag har tidigare arbetat inom hotell/bar och som fartygsmäklare och är utbildad fartygsbefäl och ekonom. Jag har rest runt stora delar av världen men har fortfarande många platser kvar att besöka.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan