Glenair
 • sv
 • en

Sök produkt

Sök direkt efter information om specifika produkter
genom att ange ett artikelnummer här.
Du kommer länkas vidare till Glenair, Inc (US).

Hold-Down Release Mechanism

En teknologi med hög pålitlighet och en icke-explosiv utlösningsmekanism för lagring och frisläppning av rymdapplikationer.

HDRM4

Glenairs HDRM-teknologi är optimerad med en pålitlig inbyggd mekanisk och elektrisk redundans. En planerad frisläppning av applikationen sker genom att ett förbestämt värde av ström går till en säkringstråd som då bryts av och tillåter den förladdade bulten att aktiveras. Glenair är nu fullt kapabel att integrera denna teknologi i våra kunders applikationer.

hdrm

HDRM-teknologi har använts länge i ett brett spektrum av olika typer av rymdprogram, så väl satelliter som i mindre applikationer. Men dessa har till största del förlitat sig på en design som inte går att återanvända (pyroteknisk/explosiv), ofta har artiklar även haft en känslighet för elektromagnetisk störning men den största nackdelen var att artiklarna användes som förbrukningsvaror.

Glenair har gått en annan väg i vår design av ett icke-explosivt HDRM med en förbrukningsbar initiator som efter aktivering tillåter anordningen att kunna återställas på plats, eller hos fabriken. Vi har även kunnat utveckla vår design för att anpassas för kundens behov – så väl storleksmässigt som tekniskt.  Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just er!

Mer information finns på vår produktsida.
Läs mer i vår nya katalog [2 MB PDF]

hold_down_release_mechanism_technology-1

Har du några frågor eller vill ha hjälp med beställning?

Kontakta oss här

 

Taggar:, ,

  • Kontakta oss

   Glenair Nordic AB
   Box 726
   169 27 SOLNA

   Besöksadress
   Gustav III:s Boulevard 42
   Telefon +46 8 50 55 00 00
   E-post sales@glenair.se

   Följ oss

    

  • Nyhetsbrev

   Prenumerera på alla nyheter och artiklar från Glenair Nordic. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • sv
 • en