Skip to main content

Komplett förbindningsteknik och kontaktdon för krävande miljöer

Glenair tillverkar produkter som förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning som används i kritiska applikationer såsom kommersiell- och militär flygelektronik, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon och transportsystem. Vårt fokus är på innovationer med tydlig tillämpning i den verkliga världen.

Heatshrink Boots alltid i lager

Glenair lagerhåller Heatshrink Boots och Soldier Sleeves.
Beställ nu – de flesta artiklar skickas samma dag.

Läs här och sök referensprodukter

Ständigt pågående innovation inom förbindningsteknik

Nytt från Glenair

Nordic Nuclear forum 2024

Vi kommer att vara på Nordic Nuclear Forum 21-22 maj. Nordic Nuclear Forum (NNF) är det främsta evenemanget för kärnkraftssektorn med en varierad blandning av utställare och  besökare från hela världen. Vi ställer ut monter #4.

Se vår film

AOC Europe 2024

Vår nästa mässa där vi ställer ut är AOC Europe, 13-15 maj. Detta år i Lilleström, Oslo. Under tre dagar möts organisationer och individer från myndigheter, försvar, industri och forskning för att främja utbyte av idéer och information och se de senaste framstegen inom dessa områden.

Rundtur i fabriken

Vår tillverkning finns på flera platser i världen. Främst i Glendale (USA), i Bologna (Italien), Salem (Tyskland) samt i Mansfield (UK).  och Vårt globala säljnätvek i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och har hög nivå på teknisk support.

Ta en rundtur i våra fabriker här.

Prenumerera på nyheter och artiklar från Glenair.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan