Magnus Elverlind

Titel: Field Sales Application Engineer
Telefonnummer: +46 708 88 08 74
Mailadress: magnus.elverlind@glenair.se 
Arbetat på Glenair sedan: Mars 2021

Vad är din roll på Glenair?
Min roll är att försöka förstå kunderna och hitta robusta, kvalitetsriktiga lösningar på deras frågeställningar och problem.

Hur gick det till när du valde Glenair som arbetsgivare?
Arbetade bland annat med diverse komponentlösningar på uppdrag av olika kunder då jag fick frågan om jag hade ett intresse av att komma till Glenair. Eftersom jag känner många av säljarna sedan många år tillbaka så kändes det som en riktigt spännande utmaning.

Beskriv något som gör dig stolt över Glenair:
Den stora möjligheten till variationer till olika lösningar som finns inom Glenairs sortiment. Samt vetskapen om att har kunden valt våra produkter eller komponenter så har de valt en kvalitetsriktig produkt som verkligen fungerar som den skall och som jag/vi kan stå bakom hela vägen.

Vad gör dig glad på jobbet?
Positiva och glada människor som ger mig den energi och stimulans som behövs i jobbet för att lösa problem på kvalitetsriktiga och så kostnadseffektiva sätt som möjligt för att våra kunder skall bli nöjda.

Vad gör du när du inte arbetar?
Försöker läsa och koppla av, mest faktalitteratur men gärna memoarer och historiska faktaböcker. Annars så har jag ett genuint stort idrottsintresse och med skogen precis bakom knuten så blir det gärna en löptur med karta och kompass, eller bara en promenad i skog och mark.

Kort fakta om dig:
Jag bor i Tranemo, ca 10 mil öster om Göteborg, men är uppväxt grannsamhället Uddebo. Efter studier i bl a Göteborg gick flyttlasset åter till hemorten där jag nu bor med fru och tre döttrar i en enkel liten villa, med en enkel liten trädgård och goda grannar.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan