Björn Alinder

Titel: Sales
Telefonnummer: +46 73 068 88 90
Mailadress: jonas.lygnegard@glenair.se 
Arbetat på Glenair sedan: Maj 2022

Vad är din roll på Glenair?
Jag arbetar som KAM och ansvarar för en företagsgrupp inom försvarsindustrin och dess underleverantörer. Jag hjälper mina kunder att utveckla och designa in rätt komponenter i sina projekt tillsammans med mitt team.

Hur gick det till när du valde Glenair som arbetsgivare?
Jag blev uppringd av en rekryterare och efter att ha träffat Mats, Christer och Lena kändes det helt rätt att bli en del av Glenair.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det nära samarbetet med kund och känslan när man blir som en del av kundens organisation och tillsammans hittar rätt lösningar i projekten.

Beskriv något som gör dig stolt över Glenair:
Jag känner mig oerhört stolt att få vara en del av och representera ett så välkänt varumärke som Glenair. Att kunna säga till mina kunder att ingenting är omöjligt, vi har de resurser som krävs för att lösa de utmaningar som ni ställs inför.

Vad gör dig glad på jobbet?
Känslan när teamet jobbar för varandra och drar åt samma håll. Den känslan är oslagbar och i mina ögon ovärderlig i strävan mot att lyckas.

Vad gör du när du inte arbetar?
Umgås med familj och vänner, tränar dotterns framgångsrika fotbollslag och försöker hålla igång kroppen så gott det går. En tur med min HD en varm sommarkväll är också något jag uppskattar.

Kort fakta om dig:
Jag kommer från Enköping och är numera bosatt i Barkarby med fru och två döttrar. Vissa skulle nog kalla mig för en rätt sportgalen tävlingsmänniska och när jag tänker efter så stämmer det nog rätt bra. Jag har blivit en betydligt bättre förlorare med åren men älskar fortfarande att vinna.

Glenair är ett av världens ledande bolag specialiserat på förbindningsteknik. Vårt globala säljnätverk i Europa, Asien och USA säkerställer snabba leveranser och extremt hög nivå på den tekniska supporten. Glenair Nordic servar hela norden, våra kunder består av både stora och små företag.

Ladda ner vår app


USA  |  UK  |  Tyskland  |  Frankrike  |  Italien  |  Ibercia  |  Korea  |  Japan