Glenair
 • sv
 • en

Sök produkt

Sök direkt efter information om specifika produkter
genom att ange ett artikelnummer här.
Du kommer länkas vidare till Glenair, Inc (US).

Kvalitet

Glenairs produkter förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning som används i kritiska applikationer såsom kommersiell- och militär flygelektronik, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon och transportsystem.

Glenair har funnits i branschen sedan 1956 och tillverkar produkter främst i Glendale (USA), Bologna (Italien) samt Mansfield (UK). Glenair är kvalificerade inom det breda utbudet av militära kontaktdon och tillbehör, och vi är väl rustade att leverera integrerat kablage, bakkåpor, EMC-teknik och mycket mer.

Dokumentation och certifikat

På vår brittiska hemsida har vi samlat dokumentation som är och kan vara nyttig för dig som är kund hos Glenair. Sidan är skapad för att samla viktig information kring ett brett spektrum av ämnen som ofta efterfrågas av våra kunder. Du finner information så som godkännanden, certifikat, organisationsscheman samt mycket mer.

Om det är någon dokumentation Ni saknar, kontakta oss så finns vi till ert förfogande.

Följ länken nedan för att flyttas till vår brittiska hemsida:
Glenair UK – certification

ISO

Glenair Nordic
Glenair INC
Glenair UK
Glenair IT

Glenair Nordics försäljningsvillkor

Terms and Conditions

MCDS

Hardener

Resin

Kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 

 

 

  • Kontakta oss

   Glenair Nordic AB
   Box 726
   169 27 SOLNA

   Besöksadress
   Gustav III:s Boulevard 42
   Telefon +46 8 50 55 00 00
   E-post sales@glenair.se

   Följ oss

    

  • Nyhetsbrev

   Prenumerera på alla nyheter och artiklar från Glenair Nordic. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • sv
 • en