Glenair
 • sv
 • en

Sök produkt

Sök direkt efter information om specifika produkter
genom att ange ett artikelnummer här.
Du kommer länkas vidare till Glenair, Inc (US).

Arbeta hos oss

Glenair som arbetsgivare

Glenair Nordic AB täcker den nordiska marknaden med ruggade förbindningslösningar. Vårt arbetssätt präglas av service och närhet i alla led från kund och leverantör till personal. Glenairs ledord är professionalism, energi, frihet under ansvar, hälsa och glädje. Glenair Nordic AB ingår i den amerikanska koncernen Glenair Inc och sysselsätter totalt ca 3500 personer och omsätter ca 5 miljarder SEK. Vi är 14 personer på den nordiska marknaden och sitter i moderna kontorslokaler i Solna/Frösunda

Vi har målmedvetet utvecklat vårt företag till att ha en ledande position inom ruggad elektrisk och optisk förbindningsteknik. Vår absolut största styrka är vår förmåga att möta kundernas krav och önskemål genom att erbjuda specifika lösningar som bygger på standardkomponenter som anpassas kostnadseffektivt till kundens plattform.

Vi har en tillväxtnivå som ligger betydligt över genomsnittet i branschen vilket bekräftar att vår strategi fungerar.

Som tillverkare samarbetar vi med världens ledande företag inom flyg, rymd, försvar, transport, sjöfart, energi (Olja & Gas, Kärnkraft) samt industrier med tuffa krav.

Vi ser fortfarande stor tillväxtpotential i dessa specifika marknader och letar ständigt efter fler kompetenta, hungriga och kreativa medarbetare.

Välkommen med din intresseanmälan

Namn*

E-post*

Telefon*

Meddelande*

Bifoga ditt CV
Filtyp: .pdf .doc .docx
Max stl: 3MB

* Obligatoriskt

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Kontakta oss

   Glenair Nordic AB
   Box 726
   169 27 SOLNA

   Besöksadress
   Gustav III:s Boulevard 42
   Telefon +46 8 50 55 00 00
   E-post sales@glenair.se

   Följ oss

    

  • Nyhetsbrev

   Prenumerera på alla nyheter och artiklar från Glenair Nordic. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • sv
 • en