Glenair
 • sv
 • en

Sök produkt

Sök direkt efter information om specifika produkter
genom att ange ett artikelnummer här.
Du kommer länkas vidare till Glenair, Inc (US).

Glenairs unika inställning till produktutveckling

QCJuli

Glenair har förmodligen samma mål och strävan som många andra företag, men med en viss tvist ser vi oss faktiskt som unika på marknaden. Självklart vill vi växa och frodas i vår marknad men endast på ett sätt som ger verklig nytta och värde till alla som berörs av vårt företag – från kunder till leverantörer, ägare och anställda.

En central del för oss är att produktinnovationen är kundfokuserad. Förmågan att kunna ge marknaden innovativa produkter som direkt möter kundens behov – både från en teknisk synpunkt som till kvalitet och punktlighet – är något vi är väldigt stolta över. Från kontakter med otroligt liten formfaktor som Alphalink till vår fiberoptiska lösning Eye Beam har gjort Glenair till en av marknadens mest framgångsrika leverantörer av förbindningslösningar.

I vår senaste Qwikconnect berättar vi om hur vi går till väga för att försäkra en stabil utveckling framåt, vi ger också en rundtur av vår fabrik samt ger exempel på olika typer av innovationer som Glenair utvecklat under årens gång.

Läs mer här. [8 mb pdf]

Vill du prenumerera på QwikConnect?

Följ den här länken och fyll i dina uppgifter.

Kontakta oss

För vidare information kontakta oss.

Taggar:, , , , , , ,

  • Kontakta oss

   Glenair Nordic AB
   Box 726
   169 27 SOLNA

   Besöksadress
   Gustav III:s Boulevard 42
   Telefon +46 8 50 55 00 00
   E-post sales@glenair.se

   Följ oss

    

  • Nyhetsbrev

   Prenumerera på alla nyheter och artiklar från Glenair Nordic. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • sv
 • en