Glenair
 • sv
 • en

Sök produkt

Sök direkt efter information om specifika produkter
genom att ange ett artikelnummer här.
Du kommer länkas vidare till Glenair, Inc (US).

Kabelgenomföringar/ förskruvningar – på Glenairs sätt

Glenair tillverkar och designar kabelgenomföringar, även kallat kabelförskruvningar eller mest känt under det engelska namnet cable glands.

En kabelgenomföring/förskruvning är en anordning för att fästa och säkra änden av en kabel till utrustningen. En kabelförskruvning ger dragavlastning och ansluter enligt den typ och beskrivning av kabel den är designad för. Dessa används även för att täta kablar som passerar genom en skiljevägg eller bottenplåt.

630022
630-022

Kabelgenomföringar är mekaniska kabelingångsanordningar och kan konstrueras från metalliska eller icke-metalliska material. De används i ett antal industrier i samband med kabel och ledningar som används i elektriska instrument och automationssystem.

cg

Ni hittar en mängd kabelgenomföringar på marknaden i alla typer av material och varianter, men ni som ställer högre krav på er utrustning bör vända er till Glenair. Våra skiljer sig från de mest förekommande varianterna på marknaden, då de är designade för en hårdare miljö gällande skärmning, IP-klassning och höga till låga temperaturer.

Vår mest populära kabelgenomföring är typen som använder ett stålband för terminering av skärm och en krympslang eller formgods för miljötätning. Läs mer här.

Fler varianter här

Har du några frågor eller behöver du hjälp med beställning?

Kontakta oss här.

 

Taggar:, , , ,

  • Kontakta oss

   Glenair Nordic AB
   Box 726
   169 27 SOLNA

   Besöksadress
   Gustav III:s Boulevard 42
   Telefon +46 8 50 55 00 00
   E-post sales@glenair.se

   Följ oss

    

  • Nyhetsbrev

   Prenumerera på alla nyheter och artiklar från Glenair Nordic. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • sv
 • en